replica uhren replica uhren omega replica uhren watches replica watches replica. fake watches cartier replica watch. panerai fake replica cartier. cartier replica watch replica cartier watches. cartier replica watches watches replica. hublot replica watches watches replica. replica hublot fake tag heuer watches.

FOTBALL

Fotballsfo ønsker at leken med ball skal være i sentrum og at alle som syns fotball er morsomt kan melde seg på. Vår fotball skal være inkluderende, enten man vil bli like god som Messi eller man ønsker å være sammen med venner.

Det viktigste er at barna har det gøy i trygge rammer, men vi ønsker samtidig at barn skal lære seg basisferdigheter og utvikle dette videre. Derfor blir øvelser og aktiviteter med ball det vi prioriterer.

Barne og ungdomsfotballen i Norge har sine generelle retningslinjer med tanke på hva slags
type øving barn skal gjøre på trening/kamp, med påvirkning fra foreldre, klubber, trenere,
krets og nff. Vi ønsker også å legge til våre egne erfaringer innen fotballen slik at barna
kan dra mest mulig nytte av vår fotballsfo.

Det er mange diskusjoner rundt barnefotball, spesielt i forhold til spissing av talent og ferdig-heter. Det er ulik praksis i forskjellige land vedrørende hvilken alder man skal starte med elitesegmentering osv. Norges fotballforbund har bla. sine retningslinjer og regler for dette.

Det vi kommer til å legge mye vekt på er at barna lærer seg begrepet; "tap og vinn med samme sinn". Dette er selvfølgelig en utfordring i dagens mediebilde; dessverre har ikke alle forbilder ute i den store fotballverden denne egenskapen. Noen kaller dette vinnerinstinkt, andre kaller det en dårlig taper.

En lignende utfordring har man til "Fair Play" vs "Vinne er viktigst".

Barn må ikke undervurderes, de forstår meget godt hva som skjer i en fotballkamp og hvilke midler som tas i bruk for å oppnå seier. At barn helt ned i 6-7 års alderen bedriver skuespill, legger seg ned og later som man er skadet i et forsøk på å få et frispark, bør være en vekker for alle.

Fotballsfo ønsker at barna skal få et sunt forhold til konkurranse; ydmykhet i seier
og raushet i tap. Fotballsfo skal gjøre sin del for at barn får god innføring i dette.

Vi la også ut en aktuell nyhetssak som man kan lese HER.

Påmelding
Gå hit for alle påmeldinger

 

Klikk her

Kontakt
Gå hit for all kontaktinfo

 

Klikk her