replica uhren replica uhren omega replica uhren watches replica watches replica. fake watches cartier replica watch. panerai fake replica cartier. cartier replica watch replica cartier watches. cartier replica watches watches replica. hublot replica watches watches replica. replica hublot fake tag heuer watches.

Konsept

Mange idrettsforeninger/lag/klubber har begrensede ressurser, kompetanse og økonomi til å få gjennomført en fotballsfo/akademi som har ønskelig kvalitet og kontiunitet.

Fotballsfo er løsningen på dette.

Fotballsfo utvikler sunne samarbeidsformer med de som ønsker å skape et godt fotballmiljø.
Vi gjør dette ved å drifte alt; webside, informasjon, reklame, påmelding, utstyr, bespisning, instruktører osv. tar fotballsfo seg av. Alt fotballsfo trenger er et sted å trene og lokaler for bespisning/utstyr. Vi leier også inn transport for henting av barn om dette er nødvendig.

Fotballsfo har gode avtaler med sponsorer som gjør at alt på utstyrsfronten er av ypperste kvalitet. I tillegg har fotballsfo et godt nettverk på instruktører, barneveiledere og kjente fotballprofiler. Vi gjør alt vi kan for å skape noe ekstra for barna.

Foreløpig er vi kun på Manglerud men vi ønsker å utvide om forutsetningene er tilstede.

Manglerud Fotballsfo er en fotballsfo vi driver helt på egen hånd. Vi leier kunstgresshallen og lokaler på Manglerud. Oppstarten skolestart 2013 telte 35 barn. Nå i 2015 er vi 120 barn fra 6 forskjellige skoler.

Fotballsfo vil alltid være åpne for samarbeid og ideer rundt nyskapning av fotball etter skoletid.

Påmelding
Gå hit for alle påmeldinger

 

Klikk her

Kontakt
Gå hit for all kontaktinfo

 

Klikk her