replica uhren replica uhren omega replica uhren watches replica watches replica. fake watches cartier replica watch. panerai fake replica cartier. cartier replica watch replica cartier watches. cartier replica watches watches replica. hublot replica watches watches replica. replica hublot fake tag heuer watches.

Regler

Vi ønsker å henge følgende to begrep opp på knaggene slik at det blir lettere å forstå hva man skal huske på. Dette gjelder både for barn og voksne, både for deltakere og instruktører:

1. Skole

2. Disiplin

På en fotballsfo/skole med mange barn må det eksistere klare regler og retningslinjer for at alle skal få en bra hverdag. Disiplin blir et nøkkelbegrep. Allikevel ønsker vi å presisere at skole kommer først; man må gjøre så godt man kan på skolen før man får lov til å øve på fotballbanen.

Deltakere, instruktører og foresatte skal vise gjensidig respekt mot og med hverandre. Vi må huske på at alle er forskjellige: Vis hensyn overfor hverandre å bidra til at den fotballsfo'en
du er med på blir et kult sted å være!

1. Skole
Skolehverdagen og lekser kommer først. Det er ikke alltid like lett å forstå men på våre fotballsfo'er forsøker vi å lære barna dette. Dårlig oppførsel på skolen, mobbing, skulking, vold, diskriminering, rasisme, unnasluntring av lekser osv. blir ikke akseptert.

En deltaker som ikke klarer å innrette seg etter gjeldene regler kan bli nektet å delta, første gang en enkelt økt, deretter en hel uke. Videre gjentagelser utover dette må vi finne andre løsninger på. Det er viktig at foresatte bidrar så godt de kan; vi er løsningsorienterte
og ønsker dialog og samarbeid, ikke krangling, misforståelser og uenighet.

2. Disiplin
Dette gjelder først og fremst ute på treningsfeltet men også i garderoben, ved bespisning og leksehjelp. Når en instruktør ber om oppmerksomhet er det viktig at barna følger godt med. Deltakere og instruktører får en langt bedre og morsommere treningshverdag om alle gjør det de skal.

Vi lister ikke opp sanskjoner; sunn fornuft og dialog blir våre virkemidler for å løse eventuelle utfordringer.

Påmelding
Gå hit for alle påmeldinger

 

Klikk her

Kontakt
Gå hit for all kontaktinfo

 

Klikk her