replica uhren replica uhren omega replica uhren watches replica watches replica. fake watches cartier replica watch. panerai fake replica cartier. cartier replica watch replica cartier watches. cartier replica watches watches replica. hublot replica watches watches replica. replica hublot fake tag heuer watches.

keeperhansker.no

Keeperhansker.no er en ekspanderende Inter-nettbutikk som tilbyr et sortiment av høykva- litative keeperprodukter til rimelige priser og ekstreme verdier.

Virksomheten ble etablert i 2009 i Norge, og tilveksten har til stor del blitt generert gjennom sterke kundetilbud når det kommer til pris, produkter og leveransevilkår, men også fra ervervelser og geografisk ekspansjon.

Vi forhandler det raskt voksende varemerket KLA®, som vi kjøper direkte fra produsent.  Sammen med lave administrasjonskostnader gjør dette at vi kan holde lave priser på topp profesjonelt utstyr! Legg også merke til at våre barnehansker er laget i "voksenkvalitet", og med samme gode materialer som våre seniorhansker. Det finnes mye dårlige barnehansker på markedet, som ikke gir unge keepere hjelpen de fortjener, i form av godt grep og god komfort.

Alle våre produkter har blitt utviklet av keepere, som vet hvilke support, komfort og tekniske ytelser en målvakt foretrekker. Vi bruker store ressurser i laboratoriet, for å utvikle helt spesielle materialer. I tillegg benytter vi oss av de aller beste produk-sjonsverktøyene som er tilgjengelige.

På grunn av produktkvaliteten og dens lave pris, har merket vokst betraktelig siden starten i 2009 både i inn- og utland.
Alle keepere er avhengige av gode verktøy, og derfor er det vårt ønske og visjon å gi alle keepere, uavhengig av nivå, evnen til å benytte seg av topp profesjonelt utstyr.

Vi tar ingen ekspedisjonsgebyrer fra våre kunder, og sender
alle bestillinger senest neste virkedag. Er du er usikker på
hvilke størrelse du bør kjøpe kan du enkelt benytte vår stør- relsesguide. Keeperhansker.no har stor lidenskap for keepere, og vi er overbevist om at du blir fornøyd. Vår beste reklame er fornøyde kunder!

Benytt deg gjerne av ressurssidene i vårt infosenter. Her finner man eksempelvis treningstips, eller råd på bruk og oppbevaring av keeperutstyr.

Fotballsfo er stolt av å ha keeperhansker.no som samarbeidspartner og vi bruker KLA® keeperhansker på alle våre fotballsfo'er og fotballskoler.

Besøk gjerne keeperhansker.no sin flotte hjemmeside på lenken under, som deltaker på fotballsfo får du nemlig spesialrabatt; spør oss om rabattkoden!


Påmelding
Gå hit for alle påmeldinger

 

Klikk her

Kontakt
Gå hit for all kontaktinfo

 

Klikk her